Workshop Remote Service Basic

Leer snel een eerste VPN router online te brengen op het remote service portaal mbCONNECT24.

Remote Service applicaties nemen wereldwijd steeds meer toe,
de kansen en mogelijkheden zijn onbegrensd.
Daarom organiseert 4S Industrie de Workshop Remote Service Basic.

Hierin leert u hoe u een verscheidenheid aan diensten kan aanbieden aan uw klanten en
hiermee uw servicelevel enorm kan vergroten.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en -opdrachten gaat u ervaren
hoe makkelijk het is om op afstand via het internet het onderhoud aan machines, installaties en apparatuur te plegen.

Als u deze workshop heeft afgerond kunt u verder leren in de workshop Remote Service Advance.
Hierin leert u meer over web-based visualisering, het gebruikersbeheer, alarmeringen, data logging en rapportage.

Inhoud van deze workshop:

Remote Service Basic
  • Secure Your Factory > Uitleg remote service via VPN en andere beveiligingen in de IIoT;
  •  Product portfolio MB Connect Line software en hardware;
  •  Praktijk inbedrijfsname mbNET.mini (MDH860) & mbCONNECT24 portaal:
  •  Uitleg mbDIALUP software & basis mbCONNECT24 portaal;
  •  Aanmaken van een project en mbNET.mini (MDH860);
  •  Laden configuratie in mbNET.mini (MDH860);
  •  Maken van een actieve VPN verbinding met de router;
  •  Alarm ingang op router activeren en alarm per e-mail;
  •  Wat te doen bij verbindingsproblemen;
  •  Uitgebreide uitleg van instellingen (WAN, LAN, Internet, USB, VPN);
  •  Uitgebreide demo mogelijkheden mbCONNECT24 (inclusief live demo).

Praktijk

Deze workshop bestaat voor 75% uit praktijk, waardoor u elke minuut effectief investeert in uw eigen kennis en know-how.

Interessant voor

Project engineers, PLC programmeurs, elektrotechnische ingenieurs en
managers op het gebied van elektrische automatisering en onderhoud.

Duur:
Kosten:
Locatie:
Data:

Van 9.00 uur tot ongeveer 13:00 uur
€ 39,- inclusief lunch (excl. BTW)
4S Industrie B.V. Jean Monnetpark 25 te Apeldoorn
Vrijdag 1 september 2017 - Vol
Vrijdag 6 oktober 2017 - vol
Vrijdag 20 oktober 2017
Vrijdag 24 november 2017
Vrijdag 8 december 2017

Flyer Workshop Remote Service Basic

Download nu de flyer om bijvoorbeeld te delen met andere belangstellenden.

Aanmelden voor deze workshop

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Vul hier uw bedrijfsnaam in
Vul hier de naam van de deelnemer in
Vul hier uw e-mailadres in. Hierop wordt de deelnemer op de hoogte gehouden.
Vul hier uw ordernummer in. Deze gebruiken we voor de facturatie.
Kies hier de datum voor de workshop.

Vragen?

Heeft u toch nog vragen over de workshops? Neemt u dan contact op met ons.

Deel deze pagina via... Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageBuffer this page
door 4S Industrie B.V.