Workshops

Remote Service Basic

Remote Service applicaties nemen wereldwijd steeds meer toe, de kansen en mogelijkheden zijn onbegrensd. Daarom organiseert 4S Industrie de Workshop Remote Service Basic. Hierin leert u hoe u een verscheidenheid aan diensten kan aanbieden aan uw klanten en hiermee uw servicelevel enorm kan vergroten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en -opdrachten gaat u ervaren hoe makkelijk het is om op afstand via het internet het onderhoud aan machines, installaties en apparatuur te plegen.

Remote Service Advanced

Data verzamelen en log applicaties nemen wereldwijd steeds meer toe, de kansen en mogelijkheden zijn onbegrensd. Tevens ontstaat ook steeds meer de wens voor visualisering & alarmering. Daarom organiseert 4S Industrie de Workshop Remote Service Advanced. Hierin leert u hoe u verschillende applicaties kunt opzetten voor het loggen van data en de alarmering hiervan. Op onze site staan een aantal voorbeeldapplicaties die we ook gedurende deze workshop gaan maken.

MOVICON SCADA Software

Op dit moment zijn wij deze workshosp aan het vernieuwen. Wel beschikken we over diverse webinars, maar we kunnen ook een klantspecifieke training geven. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. De huidige webinars die we hebben zijn gemaakt door Progea.

Vragen?

Heeft u toch nog vragen over de workshops? Neemt u dan contact op met ons.

Deel deze pagina via... Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageBuffer this page
door 4S Industrie B.V.