Movicon11.5

Movicon11.5

Movicon11 is de traditionele gevestigde technologie, betrouwbaar, eenvoudig en topprestaties.

Movicon11 is de veilige en betrouwbare oplossing voor alle bedrijven die de behoefte hebben aan software voor ontwikkeling en onderhoud van supervisie, besturing en data-acquisitie. Hierbij wordt toegang via een computer of via mobiele systemen mogelijk gemaakt. De reeds bewezen Movicon technologie maakt het mogelijk om zowel betrouwbaarheid, nieuwe mogelijkheden als ongeëvenaarde flexibiliteit te waarborgen.

Logo Movicon11.5

Galerij

Movicon11

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons voor een live demo.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van dit product?

Schaalbaarheid

Movicon ™ 11 biedt een all-inclusive softwareplatform. Een unieke editor van Windows™ 10 (Win32 / 64) naar Windows™ CE. Voor controle op de bedrijfsprocessen hoeven bedrijven enkel en alleen deze software te installeren. Dit geldt voor elke microapplicatie, voor HMI-terminals maar, ook op een andere medium of grootschalige applicatie.

Open

Movicon11 is gebaseerd op XML. Projecten zijn daarom simpele XML bestanden. Deze bestanden kunnen geopend en bewerkt worden met standaard software. Het platform is permanent open voor integratie met Windows applicaties. Projecten kunnen in hiërarchische structuren worden gegroepeerd, gedistribueerd en gedeeld.

Prestaties

Movicon™ 11 zorgt voor optimale prestaties in Embedded PC’s. Dit is te danken aan het vernieuwde concept gebaseerd op “exception-based” technologie en het verbeterde real-time data management. De gegevensopslagfuncties bieden goed werkbare en betrouwbare oplossingen.

Krachtige editor

Movicon™ 11 biedt een eenvoudige configuratie omgeving. Intuïtief en direct compleet zodat projecten in zeer korte tijd gemaakt kunnen worden. Vele functies zijn inbegrepen, zoals “ready-to-use”objecten en bronnen. Hiermee kunnen projecten eenvoudig worden geconfigureerd. De krachtige VBA engine en VB.NET bieden duidelijke functies en Power templates. De geïntegreerde PLC logica vereenvoudigt het gebruik van combinatorische functies.

Drivers, OPC UA en DA

Movicon11 heeft een complete I/O driver bibliotheek voor diverse soorten apparaten en PLC’s. Dit waarborgt een maximale connectiviteit. Naast deze gratis meegeleverde bibliotheek biedt de software ook volledige connectiviteit met OPC UA en DA (client/server). Een SDK met “shared memory” driver zorgt ervoor dat eigen drivers gemaakt kunnen worden.

Vector Graphics

Het platform biedt een vector graphics engine welke is gebaseerd op Scalable Vectorial Graphics (SVG). Afbeeldingen zijn schermresolutie onafhankelijk en ondersteunen multitouch. BMP, GIF, JPG, WMF, EMF en multimedia worden ondersteund. Movicon™ Het heeft een grote verscheidenheid aan symbool- en grafische bibliotheken die ook voorgeconfigureerde en aanpasbare objecten bevatten met de Power Template-technologie.

Alarmbeheer

Movicon11 biedt een totaal configureerbaar alarmbeheer met de ondersteuning naar de ISA S-18 standaard. Voor een latere chronologische of statische analyse worden de alarmen opgeslagen in de database. De “Alarm Dispatcher” stuurt notificaties via SMS, Email of Voice Modem (text-to-speech).

Dataopslag via DB

Procesgegevens kunnen opgeslagen worden in elke relationele DB. Of gecodeerd worden met behulp van Data Loggers. Data wordt transparant opgeslagen via ODBC technologie. Dit maakt uw projectdatabase onafhankelijk.

Rapporten, trends & analyse

Het maakt niet uit waar u uw historische gegevens in opslaat, Movicon11 biedt u hiervoor prachtige analyse- en rapportage hulpmiddelen. U vindt er Trends, Charts, Tables, Data Analysis en een ingebouwde krachtige Report Designer. Die u verfijnde analyse oplossingen lokaal en over het internet aanbiedt. Historische data analyse is volledig geïntegreerd en vereist geen extra tools. Het geeft toegang tot elke DB, data-extractie, tabel en grafiek. Met de Report Designer kunt u rapporten lokaal maken en beheren.

Maximale beveiliging

De verschillende geïntegreerde mogelijkheden beheren een top level beveiliging. Het gebruikersbeheer biedt authenticatie voor de toegangscontrole tot de functies van projecten. Gegevens kunnen versleuteld worden opgeslagen in een beveiligde DB. Het CFR21 deel 11 zorgt ervoor dat u projecten kunt creëren die voldoen aan de strengste maatstaven. Het volledig automatische “Redundancy Management” maakt het gebruik van “Mission Critical” applicaties mogelijk.

Webtoegang

De software biedt Web Client techologie. Dit zorgt voor toegang tot uw automatiseringssysteem. Of u nou gebruik maakt van populaire browsers, smartphones of tablets. Om kosten aan onderhoud te verminderen worden prestaties en beveiling gegarandeerd. Servers zijn schaalbaar van Windows10 naar Windows Embedded en Windows CE. De Java-applet is browser onafhankelijk en de app’s ondersteunen smarthphones en tablets met Android of iOS.

Prestaties en betrouwbaarheid

Movicon11 is de ideale oplossing voor systemen die goede prestaties en embedded hardware wensen. Snelle communicatie en real-time data management zorgen samen met de klassieke graphics voor de beste prestaties. Zelfs met minimale hardware zoals vereist door embedded systemen en WindowsCE.

Brochure Movicon11.5

In deze Engelse brochure krijgt u nog meer informatie over deze HMI & SCADA software.

Compatible met Windows10

Movicon 11.5 wordt ondersteunt in Windows10 besturingssystemen (alle versies) en wordt volledig ondersteund in de  Windows 10 Current Branch (CB) en Current Branch for Business.

Waarom Movicon 11?

Een korte introductie video!

Download Movicon11.5

De software installatietool van Movicon11.5 is te downloaden bij Progea.

door 4S Industrie