SCADA software

Over Progea SCADA software

SCADA leverancier Progea is één van de toonaangevende bedrijven in SCADA software technologie voor visualisatie, remote control, data acquisitie, analyse en systeembeheer voor de industriële automatisering. Sinds de oprichting van Progea 25 jaar geleden, zijn er al meer dan 120.000 toepassingen wereldwijd geïnstalleerd. Dit bewijst hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

Logo Progea scada

Movicon11.5

Klassieke SCADA & HMI technologie, solide, simpel en efficiënt.

Movicon TM 11 is gebaseerd op de traditionele en goed gevestigde technologieën, ongeëvenaard voor betrouwbaarheid, eenvoud en prestaties. Movicon TM 11 is de veilige en betrouwbare oplossing voor alle bedrijven die de behoefte hebben voor software voor ontwikkeling en onderhoud van supervisie, besturing en data-acquisitie. Hierbij wordt toegang via een computer of mobiele systemen mogelijk gemaakt. De reeds bewezen Movicon technologie maakt het mogelijk om op de zelfde tijd betrouwbaarheid, potentieel en ongeëvenaarde flexibiliteit te waarborgen.

Movicon.NExT

De innovatieve, revolutionaire en op de toekomstig gerichte software.

De architectuur van het software Automation Platform.NExT is ontworpen door Progea om de basis te bouwen van moderne automatiseringssystemen. Het is een open en schaalbaar platform gebaseerd op .NET en de nieuwste connectiviteitssoftware en de nieuwste generatie WPF/XAML vector graphics rendering software. Het is gestructureerd op het modulaire concept met plug-in technologie om de industriële software-architectuur opener en schaalbaar te maken door geïntegreerde functiemodules die in staat zijn om alle business efficiënt te beheren.

SOFTWAREOPLOSSINGEN
VOOR ELKE
AUTOMATION SECTOR

De software van Progea biedt ideale oplossingen. Die open en flexibel zijn voor engineering controlesystemen die worden gebruikt in elk type automatiseringssysteem.

Movicon Pro.Lean

Oplossingen die is ontworpen om inefficiënties te verwijderen.

Pro.Lean © verzamelt al uw productiegegevens met behulp van KPI en OEE. Om alle productie stilstandstijden te identificeren en te meten.

Movicon Pro.Lean is ontworpen om ervoor te zorgen dat alle prestatiegegevens,perfect worden weergegeven op realtime data dashboards. En om analytische rapporten met grote duidelijkheid te maken. Deze gegevens worden verzameld door het productiesysteem. Deze essentiële data zullen u helpen te bepalen welke manieren het meest geschikt zijn om verliezen in de productie te verminderen. En uw business te verhogen.

Movicon Pro.Energy

Voor het bewaken en analyseren van energie-efficiëntie.

De ideale oplossing om energiemanagers en andere die energieverbruik moeten analyseren en beheren te ondersteunen om de efficiëntie van de energieconsumptie te verbeteren.

De implementatie van energiebeheersystemen is in de hedendaagse wereld belangrijker geworden.

Om deze doelstellingen te bereiken en efficiënter te worden en het energieverbruik te verminderen. Dit is natuurlijk een groot percentage van de bedrijfskosten en gebouwmanagement.

Solution provider

Een succesvolle relatie tussen Progea, de professionele systeem integrator en 4S Industrie B.V. 

Logo JB Systems

JB Systems
Westlandseweg 190
3131HX Vlaardingen
www.jbsystems.nl

MoviconBA

Oplossingen die is ontworpen om inefficiënties te verwijderen.

Versterk uw gebouwvisualisatie met de MoviconTM BA software. Met grotere openheid en schaalbaarheid dan alle andere software.

MoviconTM BA is de SCADA/HMI oplossing van Progea ontworpen voor de gebouwautomatisering voor eenvoudig gebruik met support service en documentatie. MoviconTM BA biedt alle voordelen van 'Open' software voor integratie en visualisatie van automatiseringssystemen voor moderne gebouwen. Maar ook voor woningen, industrieën, diensten of grote gemeentes.

Connext

Oplossingen die is ontworpen om inefficiënties te verwijderen.

Connext het industriële datacentrum. Connext is een OPC UA Server die een groot aantal protocollen ondersteunt. Het ondersteunt geavanceerde functies zoals gateway, historian data loggers, redundatie, OPC UA server, client IIoT protocollen en nog veel meer.

Het is de ideale oplossing voor M2M connectiviteit tussen IT en OT niveau's. Perfect voor Industry 4.0. Connext is veel meer dan een gewone OPU UA server. Het is een eenvoudig te gebruiken modulaire product vol met onmisbare gereedschappen voor IT-professionals en OT.

door 4S Industrie