Remote Service portfolio MB Connect Line 2017 van egmond

Samenwerking Van Egmond Groep en 4S Industrie

De samenwerking tussen Van Egmond Groep en 4S Industrie is vanaf heden een feit. De bedrijven gaan nauw samenwerken om de groeiende markt van Remote Service een nieuwe impuls te geven. The Industrial Internet of Things (IIoT) is het gebied waarin de oplossingen van 4S Industrie hun toepassing vinden. 4S Industrie is de specialist in Remote Service oplossingen, M2M, Data, Network, Security en Control.

Doordat Van Egmond Groep nu wederverkoper van het totaalpakket van MB Connect Line is, bieden we klanten de mogelijkheid tot ONE STOP SHOPPING. Tevens is het een echte aanvulling op het huidige assortiment. De artikelen zijn uit voorraad leverbaar en te vinden in het Van Egmond Groep Portal. Met MB Connect Line bieden wij veilige universele oplossingen voor wereldwijd onderhoud op afstand aan machines en applicaties.

De industriële mbNET routers zijn uitgerust met een geïntegreerde 4-poorts LAN-switch. Ook kunnen S7 besturingen direct worden aangesloten via de MPI/Profibus-interface. Bovendien zijn meer dan 90 verschillende drivers beschikbaar voor seriële toegang tot systemen van verschillende fabrikanten. De routers hebben zowel een LAN- als een
USB-interface voor de configuratie. De configuratie kan snel gemaakt worden op het remote service portaal mbCONNECT24.

Met de service mbCONNECT24 heeft u een web-portaal tot uw beschikking waar centraal alle mbNET accounts voor machines en applicaties worden beheerd. U heeft hier geen uitgebreide ICT-kennis voor nodig.

Deze samenwerking is een mooie stap voor de toekomst en heeft als doel om Van Egmond Groep in staat te stellen om nog waardevollere adviezen te geven bij de inzet van nieuwe Remote Service oplossingen. Het bundelen van krachten en het delen van kennis zijn hierbij de belangrijkste uitgangspunten. Eindgebruikers en machinebouwers zullen de toegevoegde waarde die Van Egmond Groep hen biedt goed kunnen gebruiken.

www.vanegmond.nl
www.4Sindustrie.nl
www.mbconnectline.com

Deel deze pagina via... Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageBuffer this page
door 4S Industrie B.V.