mbNET.easy

MPI-PROFIBUS router: mbNET.easy

De functionaliteit van de industriële mbNET.easy MPI-PROFIBUS router is opzettelijk gericht op de essentie:
IP-gebaseerde communicatie, beveiligde toegang en beveiliging van gegevens.

Hiermee krijgt de gebruiker een economisch aantrekkelijk en eenvoudig te gebruiken oplossing voor onderhoud op afstandhet verzamelen van gegevens en netwerken via het internetDe verbinding vindt plaats via het remote service portaal mbCONNECT24. Door middel van een verscheidenheid aan interfaces en stuurprogramma'svoldoet de mbNET.easy aan alle eisen voor de toegang tot onderhoud op afstand. Verbinding met de S7-wereld is mogelijk als ook toegang tot meer dan 90 andere besturingssystemen, drives en andere componenten van andere fabrikanten.

De industriële mbNET.easy MPI-PROFIBUS router is ook leverbaar als starterkit. Naast de router ontvang u dan ook twee netwerkkabels, een MPI/PROFIBUS kabel, A/C poweradapter, de USB stick mbMEM met de software mbCHECK en mbDIALUP als ook de demo versie van de mbNET S7-driver.

Logo mbNET.easy

mbNET.easy MPI-PROFIBUS router

2016-02-Icon-LAN4x LAN

2016-02-Icon-WAN1x WAN

2016-02-Icon-MPI1x MPI-PROFIBUS

2016-02-Icon-RS2321x RS232/RS485

Alleen verbinding met portaal: mbCONNECT24 of mymbCONNECT24.

Productversies

Artikel Type Modem RS232/RS485 MPI/PROFIBUS LAN WAN openVPN
MDH835 8835-UL - 1x 1x 4x 1x 2016-02-vink

Downloads

Alle downloads als firmware, handboeken en software zoals mbCHECK en mbDIALUP zijn te vinden op de website van MB Connect Line.

mbNET.easy Starterkit

mbNET.easy, de MPI-PROFIBUS router

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Deel deze pagina via... Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageBuffer this page
door 4S Industrie B.V.