Remote Service

Over MB Connect Line

Met de remote service producten van MB Connect Line GmbH bieden wij u systemen van meer dan 90 van de meest gerenommeerde fabrikanten van automatiseringsoplossingen. Deze variëren van seriële, MPI of Ethernet busverbindingen.

De mbNET industriële routers zijn een belangrijk onderdeel van ons programma en verzorgen verbindingen via WAN, modem of WiFi interface onafhankelijk van de locatie.Het web-portaal mbCONNECT24 biedt een centrale web-portal voor onderhoud op afstand via internet, ook een eigen server mymbCONNECT24 is mogelijk. Een ander product is de mbSPIDER, een programmeerbare datamodem met alarmfunctie en web-visualisatie. Het wordt gebruikt voor de opslaan en monitoring van data van fabrieken en applicaties. De mbSPIDER geeft meterstanden, meetwaarden, opnames van analoge waardes en logische toestanden voortdurend weer.

Ook kan ermet de mbSECBOX backups van een S7-300/400 PLC gemaakt worden. Ook signaleert de module dat er een wijziging is in het PLC programma (denk aan het Stuxnet virus). De mbNETFIX is de firewall voor de automatiseringswereld met bridgemode en gatewaymode. Met de mbNET routers en mbCONNECT24 kunt u al data loggen, maar een uitgebreidere data logger is de secure cloud gateway, de mbXLINK.

Op onze site hebben we meerdere applicaties staan met uitleg en voorbeelden over data logging,
alarmeringen, web-based visualisatie en meer.

Logo MB Connect Line 2018

Secure Your Factory

Lees in deze folder hoe u, uw fabriek, machine of installatie kunt beveiligen tegen cybercrime.

Wees bewust van uw cybersecurity!

mbCONNECT24

Centraal webportaal voor veilige remote service via het internet.

Het remote service portaal mbCONNECT24 biedt u een beveiligde VPN verbinding tussen gebruikers en machines of installaties.  Het portaal wordt gehost als een service op een publieke server. Geen speciale kennis van netwerken of speciale IT-kennis is vereist.

mymbCONNECT24

Web-portaal voor veilige remote service met eigen server.

Het complete systeem mymbCONNECT24.mini bestaat uit server hardware met een vooraf geïnstalleerd remote service portaal. Dit is handig voor machinebouwers die binnen het eigen bedrijfsnetwerk hun eigen service portaal willen opzetten. Tot 250 devices.

mymbCONNECT24.virtual

Veilig web-portaal via internet met eigen netwerk infrastructuur.

Uw onderhoud op afstand als inhouse oplossing: met mbCONNECT24 V2 voor VMware vSphere kunt u de Remote Service portaal rechtstreeks op uw reeds bestaande serverinfrastructuur draaien. U kunt elk voordeel welke een virtuele omgeving te bieden heeft gebruiken

Productcatalogus MB Connect Line

Ontvang meer informatie van alle producten
van MB Connect Line.

mbNET

Routers voor industriële remote service via internet.

De industriële routers mbNET zorgen voor een veilige en betrouwbare verbinding van machines en apparatuur via het internet. Ze ondersteunen diverse beveiligingsprotocollen, dus zijn ze universeel compatibel. Maar de 'full performance' routers. Maar de volledige capaciteit wordt bereikt samen met mbCONNECT24. 

mbNET.mini

De compacte oplossing voor data-verbinding, klein maar krachtig.

De mbNET.mini is een zeer compacte industriële router voor DIN-rail montage. Het biedt een veilige IP-gebaseerde toegang tot Ethernet-apparaten en netwerken door middel van het remote service portaal mbCONNECT24.
Daarom is het niet alleen geschikt voor remote maintenance applicaties, maar ook voor eenvoudige alarmeringen.

mbNET.easy

mbNET router met WAN, LAN en MPI/PROFIBUS.

De functionaliteit van de industriële mbNET.easy routers zijn opzettelijk gericht op de essentie: IP-gebaseerde communicatie, beveiligde toegang en beveiliging van gegevens. Hiermee krijgt de gebruiker een economisch aantrekkelijk en eenvoudig te gebruiken oplossing voor onderhoud op afstand.

MB Connect Line

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

mbSPIDER

Een programmeerbare data modem, datamanagement en visualisatie.

De mbSPIDER is een programmeerbaar data modem voor continue datalogging, uitlezen van tellerwaarden, metingen, logische toestanden en analoge waarden. De gelogde waarden worden gevisualiseerd via de geïntegreerde webserver of via het remote service portaal mbCONNECT24. Maar ook Modbus RTU/TCP.

mbSECBOX

PLC-back-up en virus detectie voor Siemens S7-300/400 PLC.

De mbSECBOX is een beveiligingsoplossing voor de S7-300 en S7-400 besturingssystemen van Siemens. Het werd speciaal ontwikkeld voor virusdetectie en data back-up op het PLC-niveau. De mbSECBOX detecteert onmiddellijk malware op de S7 controlesystemen en waarschuwt u voordat er schade is. 

Accessoires

USB sticks, antennes, verbindingskabels en andere accessoires.

Het portfolio bestaat uit verscheidende accessoires ter ondersteuning van de remote service producten. Denk aan (industrial) USB sticks voor data loggen en firmware update. Ook een groot scala aan antennes voor WiFi en 3G/4G. Maar ook (seriële/ethernet) kabels voor het verbinden van de routers met andere externe apparatuur.

Innovaties 2017/2018

mbNETFIX

De industriële firewall voor de automatiseringswereld.

Ontwikkeld volgens de hoogste veiligheidsstandaard is deze firewall eenvoudig te configureren met weinig kennis en manipulaties. Met de besturingsmode Gateway en Bridge is een naadloze integratie in nieuwe en bestaande netwerkstructuren mogelijk. Netwerkoverdrachten eenvoudig beveiligd.

mbXLINK

Secure Cloud gateway, veilig van de veldbus naar de cloud.

mbXLINK verzamelt gegevens uit het veld bus laag en brengt het veilig in de cloud. Het veiligheidsconcept is gebaseerd op een data-diode waarin de communicatie slechts in één richting gebeurd - van het veld naar het veilige netwerk. Het retourkanaal is elektrisch geïsoleerd en kan alleen worden geactiveerd met een sleutel voor configuratiedoeleinden.

door 4S Industrie