Ethernet Switches

Over Contemporary Controls: Ethernet Switches

Contemporary Controls ontwerpt de Ethernet Switches en vervaardigt systeembouwstenen voor netwerken. Ze integreren en controleren de automatiseringsprocessen, waarbij prestaties en betrouwbaarheid belangrijk zijn.

Onze producten zijn gebouwd op open technologieën zoals ARCNET®, BACnet®, Controller Area Network (CAN), Ethernet, Modbus®, Niagara Framework®, Sedona Framework ™, en worden gebruikt in de bouw- en industriële automatiseringsindustrie.

Onze klanten zijn system integrators, contractanten en mechanische en controlerende OEM's die eenvoudige en betrouwbare netwerk- en controleproducten van een betrouwbare bron zoeken. Het hoofdkantoor van Contemporary Controls is gevestigd in de VS. Daarnaast hebben zij vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en China met zelf-productie in de VS en China.

Contemporary Controls Ethernet Switches

Unmanaged switches

De EISK lijn van unmanaged switches in de Skorpion Series heeft switches tot zestien 10/100 Mbps poorten. Twisted-pair modules zijn leverbaar met 5, 8 of 16 poorten. Een mix van fiber optisch en twisted-pair poorts zijn leverbaar met 5 of 8 poorten. De Skorpion serie biedt kosteneffectieve oplossingen met een breed scala aan opties voor de algemene automatiseringsmarkt waar DIN-rail montage gevraagd wordt.

Managed switches

Het ultieme in prestaties en flexibiliteit kan worden gevonden in een SNMP beheerde switch. Door het configureren van de switch, zowel via een webpagina of console scherm, functies, zoals virtuele LAN, Quality of Service, Kabel redundantie en Port Mirroring kan worden opgeroepen.

Website Contemporary Controls

Alle Ethernet & BACnet producten vindt u op de website van Contemporary Controls

Mediaconvertor

De EIMK Skorpion Media Convertor serie maakt eenvoudig de omzetting van een Ethernet (koper) segment naar glasvezel (fiber). Door het bedienen van full duplex op 100 Mbps biedt het de hoogst mogelijke prestaties op 100 Mbps verbindingen. De EIMK is een echte media convertor en niet alleen een twee poorts Ethernet switch. Zowel multimode en single mode modellen zijn leverbaar met ST of SC connectoren. Glasvezelafstanden tot 15 km zijn mogelijk met de single mode – maximaal 2 km bij multimode. Aan de koper zijde, zijn zowel MDI en MDIX poorten beschikbaar als eind poort of switch poort. Crossover functionaliteit wordt bereikt op de glasvezel zijde door simpelweg de glasvezelverbindingen om te keren.

BASautomation

Maak de verbinding van BACnet naar Ethernet.
Contemporary Controls is uniek in de industrie door het leveren van producten die de voordelen van BACnet en Ethernet maximaliseren. BACnet, een internationaal erkend gebouwautomatiseringsstandaard werkt vanaf het veldniveau tot aan het internet.  Gebouwen bedraad voor Ethernet, BACnet/IP is de ideale keuze voor het bouwen van automatiseringssystemen. Ethernet is overal en bekend bij velen. Met BASautomation – Building on BACnet en CTRLink – Ethernet ontworpen voor gebouwen biedt Contemporary Controls netwerkmodules voor integratie en besturingen in de gebouwautomatisering.

door 4S Industrie