Overige Producten

Hoe wij u kunnen helpen?

Met deze overige producten ondersteunen we de gebruiker in het oplossen van diverse vraagstukken.

U zoekt bijvoorbeeld een speciale power supply met een hoge IP waarde? Geen probleem dan zijn de industriële voedingen en transformatoren van FEAS de oplossing.

Of u moet uw Ethernet-netwerk uitbreiden, dan zijn de industriële switches van Contemporary Controls de oplossing. Maar ook voor BACnet heeft hebben we de oplossing.

Of moet u communiceren tussen serieel en een veldbus? Ook geen probleem. Deutschmann Automation levert protocolconvertor van serieel naar diverse veldbussen. Denk aan PROFIBUS, MPI, PROFINET, LONworks, BACnet of CANopen. Maar ook is het mogelijk om te communiceren tussen twee verschillende veldbussen.

Overige Producten: Industriële simkaarten

4S-sim

De meest flexibele simkaart van Nederland

Of het nu om het verbinden op afstand of om data logging gaat, 4S Industrie levert u een passende 4S-sim industriële simkaart met het juiste tariefplan. 4S Industrie levert u de juiste simkaarten voor in uw Machine-to-Machine (M2M) oplossing. Middels een overzichtelijk portaal beheert u al uw simkaarten en het dataverbruik. Of het nu om het verbinden op afstand of om datalogging gaat, 4S Industrie levert u een passende simkaart met het juiste tariefplan.

Overige Producten: Industriële Voedingen

FEAS

De industriële voedingen van het Duitse FEAS blinken uit in betrouwbaarheid en veelzijdigheid, van 5Vdc tot 130Vdc en van 1 tot 50 Ampère. Volledig afgegoten voor extreme omstandigheden en toch een normale prijs. Neem de PSU140, een extreem goede uitgangskarakteristiek, bij een zeer lage rimpel en ingebouwd EMC filter. Leverbaar met 12 en 24Vdc uitgang. Uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld het voeden van een PLC. Productie volgens ISO 9001 en specificaties volgens VDE, EN, UL, CSA, NEMA en meer. De voedingen van FEAS vormen de fundatie voor alle besturingssystemen.

FEAS

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Overige Producten: Ethernet Switches & BACnet producten

Contemporary Controls

CTRLink’s Ethernet oplossingen vergemakkelijken het gebruik van Ethernet in uw automatiseringsproject. Ontworpen voor onbeheerde besturing in omgevingen die niet geschikt zijn voor kantoorapparatuur, CTRLink overwint de uitdaging die Ethernet presenteert op de automatisering van professionele montage in schakelkasten, low-voltage bedrading, verbeterde EMC en betrouwbaarheid. De CTRLink Ethernet familie omvat eenvoudige plug-and-play unmanaged switches, media converters, fully-managed switches en producten ter ondersteuning van Power-over-Ethernet (PoE).

Contemporary Controls

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Overige Producten: Veldbus convertors & Gateways

Deutschmann Automation

Sinds 1996 is het Deutschmann Automation werkzaam in de sector van de industriële communicatie en het ontwikkelen en vervaardigen van producten voor de communicatie met veldbussen en Industrial Ethernet. Het levert veldbusconvertors van serieel naar diverse veldbussen. Ook levert het gateways van veldbus A naar veldbus B. Ook zijn de veldbusconvertors op IC niveau verkrijgbaar.

Overige Producten

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

door 4S Industrie