mbNET router met beveiligingschip

Industriële router met beveiligingschip

Dankzij de op hardware gebaseerde opslag van certificaten en encryptie is de beveiliging van de industriële router mbNET aanzienlijk verbeterd. Zowel de datacommunicatie als de routers zelf zijn veel minder kwetsbaar. Een beveiligingschip (beveiligd element) dient als een veilige opslag voor wachtwoorden, certificaten en sleutels. Deze zijn noch leesbaar noch manipuleerbaar – zelfs niet door een hardware-hack.

Lees verder

Simplify Boomstructuur

Focus op snel configureren

Met alle technologische ontwikkelingen rond digitalisering moet één ding in gedachten worden gehouden: de mens moet de steeds complexere technologie kunnen installeren, configureren en bedienen. Met name op het gebied van industriële veiligheid zijn acceptatie en bedienbaarheid de doorslaggevende criteria. Eenvoudig te gebruiken technische systemen bieden systeemvertrouwen en ondersteunen de gebruiker.

Lees verder

Einde ISDN in zicht

Uitfasering van ISDN en GSM (2G) wat nu?

Onlangs maakte KPN bekend te stoppen met de dienstverlening op ISDN1, ISDN2 en meervoudige PSTN-lijnen. Per 1 september 2019 valt het doek. Hiermee kan er weer wat aan de geschiedenisboeken worden toegevoegd, de ‘ouderwetse vaste lijn’ verdwijnt. Dat lijkt ver weg, maar het is verstandig als u alvast nadenkt over de vervolgstappen. Daarom is het goed te kijken naar wat u kunt doen om uw telefonieoplossing toekomstbestendig te maken. Deze diensten zijn zo vanzelfsprekend, dat ze gemakkelijk aan uw aandacht ontsnappen.

Lees verder

Remote Service portfolio MB Connect Line 2017 van egmond

Samenwerking Van Egmond Groep en 4S Industrie

De samenwerking tussen Van Egmond Groep en 4S Industrie is vanaf heden een feit. De bedrijven gaan nauw samenwerken om de groeiende markt van Remote Service een nieuwe impuls te geven. The Industrial Internet of Things (IIoT) is het gebied waarin de oplossingen van 4S Industrie hun toepassing vinden. 4S Industrie is de specialist in Remote Service oplossingen, M2M, Data, Network, Security en Control.

Lees verder

Reference Pon Power Success Story picture 1

Pon Power Success Story Insight 2.0

Optimizing support and maintenance with the right condition monitoring solution

Expert Data Monitoring in Marine Industries

The phenomenon “Internet of Things” often leaves machine builders and system integrators with open questions. How can I use these new techniques for my company and what benefits do I have?
Let us take a closer look on how the Dutch company Pon Power uses data logging and online monitoring to the advantage of their customers.

Lees verder

Webinar NEXCOM IIoT gateways

Op vrijdag 15 september om 10 uur is er een gratis webinar NEXCOM georganiseerd door NEXCOM.
U kunt zich nu via onze website opgeven voor dit webinar. De sluitingsdatum voor aanmelden is 31 augustus 2017.

​​Onderwerpen zijn:

  • Volledige introductie van de CPS serie van NEXCOM, speciaal de CPS 100-M en​ de CPS GO;
  • IoT Studio introductie inclusief live demo;
  • Case story van een toepassing van de IoT Gateways.

Lees verder