Over Ons

4S Industrie B.V. is in 2008 ontstaan vanuit de vraag bij OEM en eindgebruiker om naast PLC en HMI ook remote service en engineering te verlenen. Vanuit die basis is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in IIoT oplossingen. Denk hierbij aan remote acces, M2M, Data acquisitie, Networking, Security en Control. Doordat wij luisteren naar de vraag, continu innoveren en vanuit onze ervaring praktisch te werk gaan, zijn wij in staat u van een passende oplossing te voorzien. Hierin maken wij geen onderscheid in standaard- of maatwerkoplossingen, of in nieuwe of bestaande systemen. 

We werken daarbij samen met internationale leveranciers, die in hun specifieke gebied als technisch marktleider gezien kunnen worden, hoofdzakelijk met het stempel: “Made in Germany”. Wij bieden hiermee krachtige IIoT oplossingen, high-end producten en systemen voor industriële automatisering en communicatie. De productgroepen sluiten goed op elkaar aan en vormen een uniek totaalpakket om voor u een oplossing te realiseren.

We houden onze klanten op de hoogte van het laatste nieuws via onze social media, nieuwsbrief, beurzen, tijdens de workshops.

4S Industrie ontzorgt u bij alles rond IIoT

“Volledige integratie van kantoor en fabriek met klanten en leveranciers”

4s industrie

Snelheid is de kern van onze succesvolle relatie met 4S industrie BV, zowel het product als in de ondersteuning.
door 4S Industrie