nieuwsbrief Movicon11.5 progea

Nieuwsbrief: Progea HMI & SCADA software

Inhoud:
Thema nieuwsbrief van onze Progea SCADA software. Onderwerpen Movicon11.5 SCADA software, nieuwe solution provider en webinars Movicon.NExT.

Verzonden:
dinsdag 3 oktober 2017

Movicon11.5 Klassieke SCADA & HMI technologie, solide en efficiënt

Movicon11.5 is de veilige en betrouwbare oplossing voor alle bedrijven die de behoefte hebben aan software ten behoeve van ontwikkeling en onderhoud van supervisie, besturing en data-acquisitie. Hierbij wordt toegang via een computer of via mobiele systemen mogelijk gemaakt. De reeds bewezen Movicon technologie maakt het mogelijk om zowel betrouwbaarheid, nieuwe mogelijkheden als ongeëvenaarde flexibiliteit te waarborgen. Bekijk de vernieuwde items van Progea op onze website.

nieuwsbrief Movicon11.5

Nieuwe Movicon Solution Provider (Progea) voor Nederland

In het verleden heeft 4S Industrie de zorg om het programmeren van SCADA software voor diverse bedrijven op zich genomen en verzorgden wij gehele projecten voor de klant. Heden ten dagen vragen wij ons af waarom wij op de stoel van onze klanten zouden willen zitten? Daarom zijn we dit jaar gestart met een Movicon Solution Provider programma. Hierbij zoeken wij bedrijven die gecertificeerd willen worden als "Movicon Solution Provider" en gezamenlijk projecten wil uitvoeren. 

De eerste Movicon Solution Provider die gekwalificeerd is als systeemintegrator van de Movicon software in hun eigen gespecificeerde sector is: 
JB Systems.

nieuwsbrief JB-Systems-Movicon-Solution-Provider

Movicon NexT 3.1: webinars

Movicon.NExT is de nieuwe generatie Movicon software gebaseerd op de innovatieve Automation Platform.NExT technologie. De innovatieve, revolutionaire en op de toekomstig gerichte software voor elke supervisie toepassing, remote control en SCADA/HMI applicatie. De architectuur is ontworpen om de basis te bouwen van moderne automatiseringssystemen. Als demonstratie hiervan is een update patch voor de 3.1 versie vrijgegeven en is nu beschikbaar om te downloaden

Om u nader kennis te laten maken met deze nieuwe software geeft Progea een aantal webinars waar u kosteloos aan deel kunt nemen:

10-10-2017 Webinar Part 1: 
Basic Concepts, Comm, Drivers, Graphics, Alarms and Historicals

11-10-2017 Webinar Part 2:
Data-Loggers Historian, Advanced Graphics, Recipe Management

07-11-2017 Webinar Part 1: 
Basic Concepts, Comm, Drivers, Graphics, Alarms and Historicals 

08-11-2017 Webinar Part 2: 
Data-Loggers Historian, Advanced Graphics, Recipe Management 

Aanmelden voor dit webinar.

Nieuwsbrief Movicon.NExT

Deel deze pagina via... Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this pageBuffer this page
door 4S Industrie B.V.