Office Building

Nieuwsbrief: De oplossing voor beheer op afstand van uw installatie

Inhoud:
Thema nieuwsbrief remote service in de gebouwautomatisering. Onderwerpen zijn Kleine router grote performance, Bereik devices achter de router via Ethernet of USB interface en Compleet geïnstalleerd door O.p.m. bv regel- en besturingstechniek. 

Verzonden:
dinsdag 11 mei 2017

Kleine router grote performance

De mbNET.mini is een zeer compacte industriële router voor DIN-rail montage. Het biedt een veilige IP-gebaseerde toegang tot Ethernet-apparaten en netwerken door middel van het remote service platform mbCONNECT24. Daarom is het niet alleen geschikt voor remote maintenance applicaties, maar ook voor taken zoals het verzamelen van gegevens, visualisatie, waarschuwingen en M2M communicatie.

Productpagina Remote Service mbNET.mini

Bereik devices achter de router via Ethernet of USB interface

Met de mbNET.mini routers van MB Connect Line is het mogelijk om op afstand een beveiligde VPN verbinding te maken met type regelaars uit de HX serie of Compri TC lijn van Priva. Dit is mogelijk door een virtuele USB poort te creëren via de mbNET.mini router. Hierdoor kan er met tussenkomst van een USB-serieel converter op RS232 basis via ethernet gecommuniceerd worden. 

De kabel kan uiteindelijk worden aangesloten op de service PC ingang van de Priva HX en of 
Compri TC regelaar. Bij de Priva regelaars uit de Blue ID serie is het mogelijk om via de standaard ethernet poort te verbinden en zijn er geen extra verbindingskabels noodzakelijk. 
Meer informatie op onze site.

USBoverIP, priva

Compleet geïnstalleerd door O.p.m. bv regel- en besturingstechniek.

Samen met O.p.m. bv en MB Connect Line (4S Industrie) heeft u de totaaloplossing voor uw beheer en bediening op afstand van uw meet- en regeltechnische installatie. 

Wij kunnen u nu tijdelijk een MB Connect Line router leveren in uw installatie tegen een zeer gunstige conditie: Leveren, monteren en inbedrijfstellen van de remote toegang tot uw installatie. 

Wij gaan er van uit dat er een internetverbinding aanwezig is. Is dit niet het geval kunnen wij tegen een geringe meerprijs voor u de benodigde simkaart leveren (u kunt natuurlijk ook zelf een simkaart aanleveren).

Vast IP adres NIET nodig!! 

Compleet geïnstalleerd op locatie op uw installatie Priva Blue ID, Priva HX of Priva Compri TC. 

compleet geinstalleerd door OPM

 

door 4S Industrie