Productpagina NEXCOM CPS100-RE-DP

Nieuwsbrief: NEXCOM Industrial IoT gateway zet remote monitoring en big data analyse in werking

Inhoud:
Hoofdthema NEXCOM IoT gateways. Onderwerpen zijn de CPS 100-M: Industrial Modbus IoT remote gateway, Software IoT Studio: Industrial Gateway Builder en Webinar NEXCOM IoT Gateway.

Verzonden:
dinsdag 27 juni 2017

CPS 100-M: Industrial Modbus IoT remote gateway

Productpagina NEXCOM CPS100-MCPS 100-M is een edge IoT gateway, volledig geïntegreerd met Modbus TCP/RTU toegankelijkheid, OPC UA en de IoT Studio. Te gebruiken voor zeer eenvoudige inzet van zowel gecentraliseerde als gedecentraliseerde implementatie van velddata in een automatiseringsproces. De CPS 100-M is uitgerust met veldbus toegankelijkheid. Hierdoor kan de gebruiker niet alleen de data ophalen voor live monitoring maar, ook voor andere klantprocessen, denk hierbij aan het voorspellen van onderhoud, productiecapaciteit etc. Bovendien brengt de geïntegreerde software, IoT Studio, vele voordelen. 

Software IoT Studio: Industrial Gateway Builder

NEXCOM Industrial IoT Studio, powered by Node.js en IBM Node-RED is een web-based configuratie tool om ontwikkelaars op weg te helpen om snel IoT applicaties op te bouwen via eenvoudige geïntegreerde drag-n-drop functies. Deze open source software biedt een "easy-to-use" grafische gebruikersinterface (GUI). De IoT studio biedt hiermee een simpele oplossing om frontend en backend connecties van IoT devices te verbinden. Hierdoor hoeven ontwikkelaars niet meer de onderliggende programmeertalen te begrijpen. 

Productpagina NEXCOM IoT Studio

Webinar NEXCOM IIoT Gateways

Op vrijdag 15 september 2017 om 10 uur is er een gratis webinar georganiseerd door NEXCOM. U kunt zich nu via onze website opgeven voor dit webinar. De sluitingsdatum voor aanmelden is 31 augustus 2017.

Onderwerpen zijn:

  • Volledige introductie van de CPS serie van Nexcom, speciaal de CPS 100M en de CPS GO;
  • IoT Studio introductie inclusief live demo;
  • Case story van een toepassing van de IoT Gateways.

door 4S Industrie